tirsdag 25. juni 2013

Brudd med kjæresten

Jeg og kjæresten har gjort det slutt. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, jeg bare føler meg så utrolig tom. Jeg har mest lyst til å sette meg ned og gråte, men jeg tør ikke, jeg tror ikke jeg kommer meg opp igjen.

Det er så mye som skjer rundt meg nå, jeg skulle så gjerne hatt han her for trøst og støtte. Jeg har det så vondt, og enda kjenner jeg bare på toppen av det, fordi jeg skyver alt annet unna. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre..

3 kommentarer:

  1. Hei! Jeg skjønner absolutt alt du skriver i innleggene dine. Jeg pleier vanligvis aldri å kommentere på blogger, artikler o.l. Men jeg syns det er bra av deg å fortelle hvordan hverdagene oppleves, inntrykk, følelser, småting blir ofte så store, både negativt og positivt. Jeg har selv for noen mnd siden lest meg opp på HSP og funnet ut at dette var den brikken jeg manglet. Jeg ble derimot glad når jeg leste om det, for dette er så utrolig kult, en så stor fordel! Så store fordelere vi har!
    Jeg jobber selv i en stressende jobb, i tillegg til skole, venner og familie. Jeg har valgt å utnytte dette så dette blir en fordel for meg. Jeg er alltid klar over at jeg er en HSP i jobb, med venner, skole og familie. Har man dette i bakhodet hele tiden, så får man inn så utrolig mye informasjon man kan bruke på en positiv måte. Dette er informasjon de andre som regel ikke får med seg.
    Jeg vil anbefale deg å fortsette å skrive! Gode innlegg hittil! Ha en fin dag videre :-)
    Mvh
    Gutt i 20-årende

    SvarSlett
  2. Hei! Det er veldig trist å høre at det er slutt. Det er bokstavelig talt vondt for hele kroppen, fysisk og mentalt. men som du sikkert har hørt, man kommer over det. Jeg kom over det, og det gjør du og. sakte men sikkert. Jeg tror det er verre for høysensitive personer. Jeg lurer på hvordan du fant ut at du har dette personlighetstrekket? jeg lurer selv på om det er det jeg er etter flere år i terapi uten diagnose. Som liten og voksen er jeg mye nervøs, tar inn hele verden på en gang. Det er slitsomt til tider, men det gir meg også ressurser. Er nervøsitet mye av det å være høysensitiv?

    SvarSlett
  3. Hei igjen. Jeg skrev innlegget over, og vil gjerne kontake deg på epost. Har mange spørsmål, fordi jeg føler det har gått opp et lys for meg i det jeg trodde var total annerledeshet.

    SvarSlett